Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Toronto City Pass

 
A Toronto City Pass ingyenes belépést biztosít Toronto 6 legismertebb nevezetességhez.
 
A Toronto City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri meglátogatására jogosítja tulajdonosát.
A City Pass 9 egymást követő napig érvényes.
  • CN Tower
  • Casa Loma
  • Ontario Science Centre
  • Royal Ontario Museum
  • Toronto Zoo
CN Tower
 
A világ legmagasabb épülete és egyben a modern világ csodája is. Kanada legtöbbet ünnepelt építészeti diadala, innen nyílik a leggyönyörűbb kilátás Toronto városára. Látogasson el a 346 m magasan lévő kilátószintre, a 447 m magas Sky Pod-ra – amely az emberi kéz által alkotott legmagasabb kilátótoronynak számít világszerte, vagy tegye próbára idegeit az üvegpadlón állva, amely 342 méterrel van a felszín felett. Majd fogyasszon el egy ízletes ebédet a Horizons Cafe-ban.
 
Casa Loma
 
Mint láthattuk az A&E’s Amerika Kastélyaiban, ez a 98 szoba átfogóan mutatja be az egy egyedülálló építészetet, gyönyörűen díszített lakosztályok lebegő mennyezetekkel, gazdag fafaragásokkal, pompás márvánnyal gazdagítva. Titkos folyosókat fedezhet fel, kígyózó tornyokat mászhat meg, és egy 243 méter hosszú alagúton mehet keresztül, amely a fényűző istállókhoz vezet. 2 hektáros gyönyörű kert övezi a kastélyt, amely májustól októberig virágba borulva várja az idelátogatókat.
 
Ontario Science Centre
 
Az Ontario Tudományos Központ a tudományos és technológiai kísérletein keresztül nyújt tájékoztatatást a látogatóknak és hívja fel a figyelmüket. A központ bemutatja, hogy az emberek, hogyan látják maguk körül a világot, és hogy mit gondolnak a világról. Szórakoztató, tudományos elfoglaltságot nyújt a több mint 800 interaktív kiállítás, a legújabb élményrészleg, a KidSpark, melyet az 1-8 éves korú gyerekek részére fejlesztettek ki.
 
Royal Ontario Museum
 
A Royal Ontario Museum a művészet, a régészet, a tudomány, és a természet világhírű gyűjteményeinek otthona. Az óriási dinoszauruszoktól és az egyiptomi régiségektől kezdve a különböző európai korszakok terméig és az egyre népszerűbb Biodiversity Galériáig – a Royal Ontario Museum mindenki számára rejteget valami érdekességet. Ne feledkezzen meg az állandóan változó speciális kiállításokról sem, és a jövőképekről sem: nyerjen betekintés a város építészeti tatarozási tervébe, és a világ minden tájáról érkező időszaki kiállításokba is.
 
Toronto Zoo
 
A Toronto állatkert egy 287 hektárnyi park, amely több mint 5.000 állatnak ad otthon. Fedezze fel a Zellers Discovery Zone-t, a New Kid’s Zoo-t, amely egy dinamikus interaktív vadvilági élményt nyújt a gyerekek számára; a Splash Island-ot, egy izgalmas 0,8 hektárnyi vízi játékokat magában foglaló terület; és a 750 férőhelyes Waterslide Theatre-t, amely a bámulatos állat show otthona. Tekintse meg a 12 hektáros afrikai szavannát és a Gorilla esőerdőt, amely a legnagyobb fedett gorilla-lakóterület Észak-Amerikában. Tevegeljen egyet a teve-, lovagoljon egyet a póni szimulátoron, sétáljon a kengurukkal és nézze meg az új szenzációkat: a szumátrai hármas iker tigriseket és a komodói sárkány bébiket – mindkettő először látható Kanadában. Tanuljon meg többet az Ön számára legkedvesebb állatkerti állatokról az őrökkel folytatott beszélgetések során.
 
Fontos információ a Toronto City Passhoz
 
A Toronto City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (Toronto City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a Toronto City Passra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk