Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Rólunk

 

A Sponzor Tours Utazási Iroda 1994-ben alakult.

Fõ tevékenységünk az utazásközvetítés. Sugár utca 3. szám alatti irodánkban ügyfeleink mintegy 80 magyar és 10 nemzetközi utazásszervező ajánlatát is megtalálhatják, amelyeket közvetlenül, online számítógépes helyfoglalási rendszer segítségével értékesítünk. A budapesti repülőindulások mellett bécsi és grazi indulással is értékesítünk utakat. Az közvetítésen túl pedig az utazáshoz kapcsoló kiegészítő szolgáltatássokkal - repülőjegy-, szállás-, és kompjegy-értékesítés, transzferek, autóbérlés, utasbiztosítások, reptéri parkoló foglalás – állunk utasaink rendelkezésére.

Ezekkel a szolgáltatásokkal teljes körű kiszolgálást tudunk nyújtani. Konferenciák és kongresszusok szervezése is irodánk profiljába tartozik. Az elmúlt években több száz fős rendezvények lebonyolítását is végeztük – többek között az Eszperantó-világkongresszusét, egy nőorvos-konferenciáét és a közgazdász-vándorgyűlését.

Díjaink: 2008-ban a Megyei Príma Díj-at, 2009-ben a Zala megye legjobb idegenforgalmi vállalkozása címet a VOSZ-tól a Zalai Príma Gálán, illetve 2013-ban Nagykanizsa Megye jogú Város "ÉV Vállalkozása díj"-át is megkaptuk. A legnagyobb elismerés mégis az, hogy utasaink nagy része visszatérő utas.

még töltünk