Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Tampa Busch Gardens Africa belépőjegy

Az egész család számára ideális szórakozást nyújt az Afrika Kalandpark, amely egy egyedülálló park.

Közel 1,3 km2 területen várja az Afrika hangulatát idéző Kalandpark a látogatókat. A Tampában, közel a Mexikói-öbölhöz fekvő park az ország legjobb zoológiai parkjai közé tartozik, több mint 2.000 állatnak ad otthont. 
Körülbelül 1 órára található Orlandótól és 30 percre Clearwatertől, egy ideális lehetőség a „SeaWorld Orlando” Kaland- és Állatparkkal történő kombinált látogatáshoz.

A jegye ingyenes belépést biztosít 2. alkalommal is a Busch Gardens Africa Parkba! A 2. látogatásnak az 1. belépést követő 7 napon belül kell megtörténnie. 

Látnivalók

Jungala: a Dzsungel-kaland a Park 50 éves történetében a legnagyobb fejlesztés. Az új, kb. 16.000 m2 nagy parkterület a trópusi esőerdő egzotikus világába varázsolja a látogatót.
SheiKra: 115 km/h sebességgel, 90 fokban, 61 méter magasról zuhanás a mélybe, egy másik hurok alkalmával 42 méter magasról egy alagúton át repülhet a világ második legmagasabb Dive Coasterével. Az utasok egy padló nélküli kocsiban ülnek és szabadon tekinthetnek le a mélybe.
KaTonga: egy 35 perces Broadway-show, amely keretében a nézők Afrika mesevilágában, egy színes utazáson vehetnek részt.
The Serengeti Plain: ezen a nagy kiterjedésű területen több mint 500 afrikai állat kóborol. Közlekedési eszközként szolgál a Serengeti vasút és a Skyride. A Serengeti Safari túrákon a látogatók zsiráfokat és antilopokat etethetnek.
Myombe Reserve: ez a terület a gorillák és a csimpánzok számára a buja trópusi esőerdőben természetes élettérként szolgál. Információs táblákon keresztül még többet lehet megtudni az emberszabású állatok viselkedéséről és egészen közelről lehet megfigyelni őket.
Rhino Rally: a terepen való utazás, az állatokkal való találkozás és a „Thrill Ride” egy kombinációja. Egy Landroverben 16 utas, a vezető és a másodpilóta egy teljesen kiszámíthatatlan utazáson vesz részt az afrikai vadonban, a résztvevők szemtől szemben találkozhatnak az elefántokkal, az antilopokkal és az orrszarvúkkal.
Gwazi: ez a hullámvasút egy majdnem 2,1 km hosszú szakaszon max. 80 km/h sebességgel szállítja a látogatókat. Az igazán különleges ebben a fából készült dupla-hullámvasútban, hogy a két vonat összesen hatszor, csak pár centiméter távolságra halad el egymás mellett.
Kumba: a Busch Garden Tampa Bayben található Kumba DK-USA legnagyobb hullámvasútja. Több mint 40 méter magas és a sebessége eléri a 90 km/h sebességet is.
Montu: hullámvasút-kaland, egy acélszerkezethez vannak a kocsik felfüggesztve, max. 90 km/h sebességgel, 45 méter magasról különböző hurkokon keresztül repítik alá az utasokat.
Lory Landing: trópusi növényzet közepette van lehetősége a látogatóknak az egész világról származó tarka madárfajtákat megcsodálni. A hatalmas kupolaalakú madárház hívogatja a madarak szerelmeseit, hogy a tollas barátaikat közelről is megcsodálhassák.
Land of the Dragons: a gyerekek kalandországja, több mint egy tucat interaktív játékszer csalogatja ide a kicsiket, többek között egy háromemeletes faház, mászókötelek és egy szabadtéri színház.
Exkluzív programok: mint a Serengeti Safari, Family Adventure Tour vagy a Species - az állatidomárok, és –gondozók munkájának a kulisszái mögé engednek betekintést.

Nyitva tartás
A Park egész évben 10:00 – 18:00 óra között várja a látogatókat. A nyitvatartási idő bizonyos hétvégeken, a nyár folyamán és szünidőben megváltozhat, hosszabbodhat.

Fontos információ a Tampa Busch Gardens Africa belépőjegyhez
Az Ön jegye egy eredeti belépőjegy, amellyel közvetlenül a bejárathoz fáradhat. A jegye 2. alkalommal is ingyenes belépésre jogosítja Önt a Busch Gardens Africa Parkba! A 2. látogatást az 1. belépést követő 7 napon belül kell megtennie. A belépőjegy a parkolójegyet nem foglalja magában.

még töltünk