Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Seattle City Pass

 
A Seattle City Pass ingyenes belépést biztosít a 6 legismertebb nevezetességhez Seattleben.
 
A Seattle City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri meglátogatására jogosítja tulajdonosát.
A City Pass 9 egymást követő naptári napig érvényes.
  • Space Needle
  • Seattle Aquarium
  • Argosy Cruises Harbour Tour
  • Pacific Science Center & IMAX Theater
  • The Woodland Park Zoo
  • The Museum of Flight VAGY Experience Music Project/Science Fiction Museum
 
Space Needle
 
„Élvezze a kilátást!” 158 méterrel Seattle felett a csillagvizsgáló tetejéről, ahol 360 fokban egy lélegzetelállító látványban lehet része, ingyenesen használható teleszkópok, színes előadások adatokkal és tényekkel alátámasztva állnak rendelkezésére. Ne hagyja ki, a világhírű, forgó SkyCity éttermet sem a Space Needle-ben tett látogatása során. A kilátás és az építészek együtt alkották meg a világ ezen egyik csodáját. Miután meglátogatta a csillagvizsgálót, nézze meg az üveggel övezett pavilont és térjen be a SpaceBase ajándékboltba is.
 
Seattle Aquarium
 
Nézze meg a mágikus sárkányokat, a játékos vidrákat, a hihetetlen oktopuszokat, a világító halakat és az egyéb elbűvölő tengeri élőlényeket az Aquariumban. Érintse meg a tenger élő sztárjait, a tengeri sünöket és sok mást a „Life on the Edge” kiállításon. Fedezze fel a Pacific Northwest élő világát – sétáljon végig a víz alatti kupolában, amelyet 1.514 köbméter víz és az aktív tengeri élet vesz körül. Álljon szemtől szembe a trópusi korallszirt színes lakóival.
 
Argosy Cruises - Seattle Harbor Tour
 
Tudjon meg többet Seattle-ről Elliot Bay és a seattlei kikötő szórakoztató, egy órás, vezetett hajóútja keretében. Élvezze a fenséges Cascade látványos panoráma hátterét és az Olympic mountain hegyláncot, nézze meg a város történelmi kikötői negyedét, a csillogó Emerald City horizontot, a színes Alki Beach-et és a lélegzetelállító természetes szépséget.
 
Pacific Science Center
 
Látogasson el a világ egyik legkedveltebb Tudományok Centrumába, ahol a kiállítási darabok megérinthetőek, valamint nevelési programok, planetárium, Laser Licht Shows és IMAX® Filmszínház 3D technológiával felszerelve várja az idelátogatókat. Sétáljon egyet a paradicsomban, a trópusi pillangóházban pillangók százaival vagy nézze meg a rovarvárost. Tegyen egy időutazást a mezozoikumi korszakba és tudjon meg mindent a dinoszauruszokról.
 
Woodland Park Zoo
 
Többszörösen kitüntetett állatkert, amely mindenek előtt a naturalista vadaskertjének köszönhető. Álljon szemtől szembe egy jaguárral a trópusi esőerdőben. Ismerkedjen meg a ritka afrikai kutyafajtával. Lelje örömét az ázsiai elefántborjú játékosságában. Utazzon Alaszkába, hogy megnézhesse a grizzli medvék és a vidrák víz alatti előadását. Tavasztól megcsodálhatja a világ hálómestereit – a pókokat! A 37 hektár botanikus környezet ritka és veszélyeztetett állatfajok százainak ad otthont. Menjen a Nr. 5 busszal, az állatkert csak pár percnyire van downtowntól.
 
The Museum of Flight
 
A Wright testvérektől a világűrig – több mint 60 történelmi repülőgép, interaktív előadások és családi programok varázsolják élethűvé a repülés csodáját. Próbálja ki a Mach 3 Blackbird felderítési repülő pilótafülkéjét. Repüljön egy vad akrobatikus kört az X-Pilot mozgásszimulátorban. Tegyen egy történelmi utazást az eredeti Air Force One fedélzetén és a szuperszonikus Concord-on. 10 percre van a downtown-tól, ingyenes parkolási lehetőség.
 
VAGY
 
Experience Music Project (EMP)/Science Fiction Museum (SFM)
Az EMP/SFM épület Seattle központjában a Space Needle a Science Centertől pár lépésre található, Frank O. Ghery álmodta meg. Seattle ismertető jele. Az épületet egy összetört Fender Stratocaster gitár ihlette, az anyagok, a színek és a formák sokfélesége jellemzi. Napnyugtánál szinte izzik az épület.
Az EMP a zenei kreativitásnak és a zenei újításoknak szentelte magát. A zenei laborok hívogatják a látogatókat, hogy a tudomány és a technológia segítségével zenét szerezzenek. Merüljön el a rock and roll világában! Fedezze fel a jazz, a soul, a gospel, a country és a blues gyökereit. Figyelje meg a hip-hop, a punk, és más újkeletű műfajok hatását. Hallgassa meg a zenészek saját történeteit.
A Sciense Fiction Museum a világ első múzeuma, amely a provokatív ötleteknek és a sci-fi tudományának ad otthont. A múzeum a tudományos-fantasztikus irodalom, a film és a televízió elismerését erősíti a látogatók tudatában. Köszönettel tartozik azoknak az embereknek, akik hozzájárultak a tudományos-fantasztikus irodalom összegyűjtéséhez: írók, művészek, kiadók és filmkészítők. Az SFM-ben tudományos-fantasztikus relikviákkal találkozhat, különböző filmkosztümökkel, a készletek darabjaival, fotókkal, és gyakorlati kiállított tárgyakkal.
 
Fontos információ a Seattle City Passhoz
 
A Seattle City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (Seattle City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a Seattle City Passra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk