Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

San Francisco City Pass

A San Franciso City Pass érvényes az 5 legismertebb látnivaló megtekintéséhez San Franciscóban.
 
A San Francisco City Pass egyszeri belépésre jogosítja tulajdonosát az alábbi látnivalókhoz. Magában foglalja a világhírű villamos korlátlan használatát 7 napon keresztül.
A City Pass 9 egymást követő naptári napig érvényes.
  • Muni & Cable Car 7-day Passport
  • California Academy of Sciences
  • Blue & Gold Fleet Bay Cruise Adventure
  • Aquarium of the Bay
  • San Francisco Museum of Modern Art
  • Exploratorium vagy De Young and Legion of Honor
Muni & Cable Car 7-day Passport 
 
A Muni Passport minden személyszállító vonat használatára feljogosítja tulajdonosát, a City Pass Ticket könyv borítóján megadott dátumtól számítva 7 egymást követő napon keresztül. A passport érvényes minden Muni járműre, a villamosokat is beleértve. (A Muni Passport a Candlestick Ballpark Expressen is használható 2 USD felár ellenében.) A használata minden létező normának, szabályozásnak megfelel, és a San Francisco Municipal Transportation Agency által engedélyezett.
A San Francisco Municipal Railway (Muni) lehetővé teszi az összes San Franciscoi érdekességhez való eljutást. A Muni rendszer diesel és elektromos villamosokat, történelmi Streetcar-okat és a világhírű Calbe Car-t is üzemelteti.
 
California Academy of Sciences 
 
A The Academy of Natural Sciences és a Steinhart Aquarium 2004. június 19-én nyitotta meg először kapuit. San Franciscóban downtownban, a 875 Howard Streeten található. Az Akadémia a Steinhart Aquarium állatait sikeresen költöztette át az új downtowni otthonukba. Töltsön el egy délelőttöt vagy délutánt a 875 Howard Streeten, amely egy átmeneti megoldás, amíg átépítik a Golden Gate Parkban az Akadémiát. Fedezze fel a természettörténet tárgyi bizonyítékait és ismerje meg a természetes világot. Az Akadémia a Seinhart Aquariumban nem a mindennapi dolgokra hívja fel a figyelmét.
 
Blue & Gold Fleet Bay Cruise 
 
Ismerkedjen meg San Franciscóval a víz közelségéből is. Egy egyórás vezetett kirándulás keretében vitorlázzon át a figyelemre méltó Golden Gate Bridge alatt, majd Sausalito és az Angel Island mellett, és nem utolsó sorban a hírhedt Alcatraz körül. A Blue & Gold Fleet’s a Pier 41 alatt lelt otthonra, rögtön a Pier 39 mellett, üzletekkel és éttermekkel várja a vendégeket, valamint élő műsoros járatokkal és egy szórakoztató oroszlánfóka show műsorral.
 
Aquarium of the Bay 
 
Fedezze fel San Francisco Bay lélegzetelállító víz alatti világát. A kristálytiszta üvegalagút egy teljesen más szemszögből mutatja be az elbűvölő vízi világot.
 
San Francisco Museum of Modern Art 
 
A virágzó Yerba Buena Gardens kulturális kerületében található, az SFMOMA a nyugati parton a modern és a korabeli művészetet bemutató kollekcióját, valamint a speciális kiállítások állandóan változó programjait kínálja az érdeklődőknek, továbbá vásárlási lehetőséget nyújt az ajándékboltban, és étkezési lehetőséget a Caffée Museoban.
 
Exploratorium 
 
A kíváncsi emberek ideális programja! Merüljön el a látnivalóktól és zörejektől vibráló tájban, ebben a nemzetközi és tekintélyes, a tudomány, a művészet és az emberi érzékek múzeumában. Nem számít, hogy hány éves, vagy, hogy a tudomány ismerős terület e Önnek, kiállítási darabok százaival ismerkedhet meg, megérintheti, és szemügyre veheti őket. A Golden Gate híd mellett a Palace of Fine Arts-nál található.
 
VAGY
 
De Young and Legion of Honor 
 
A San Franciscoi Fine Arts Museum egyesíti a Golden Gate Parkban található De Young Museumot és a Lincoln Parkban lévő Legion of Honort. A de Young kiállítás az amerikai művészetet mutatja be a 17. századtól a 21. századig, valamint a Közép- és Dél-Amerikából, a Csendes-óceáni térségről, és az Afrikából származó művészetet. A Legion of Honor viszont a több mint 4000 éves európai művészetből merítette kollekcióját. A City Pass tulajdonosa a két múzeum közül egyet választhat.
Amennyiben mind a két múzeumba szeretne ellátogatni, a City Pass keretein belül úgy tudja mind a két múzeumban a kártyáját igénybe venni, ha a látogatás egy napon belül történik meg a múzeumokba.
 
Fontos információ a San Francisco City Passhoz
 
A San Francisco City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (San Francisco City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a San Francisco City Passra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk