Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

San Diego Seaworld belépőjegy

Látogasson el a kaliforniai kalandparkba, amely rengeteg élménnyel várja az érdeklődőket!

A kaliforniai kalandparkban már több mint 130 millió látogató tekintette meg a hihetetlen attrakciókat, a showműsorokat és a tengeri állatok sokaságát. 

A SeaWorld San Diego több mint 600.000 m2-en terül el a Mission Bay-en, és több mint 20 attrakcióval és showműsorral varázsolja el az idelátogatókat. 
A belépőjegy 7 egymást követő naptári napig korlátlan belépést biztosít a SeaWorld San Diego Parkba. A jegy az első belépéstől számítva kezdi meg az érvényességét. 

Show highlights
A Park 1964-ben nyitotta meg kapuit, azóta több mint 130 millió vendég látogatott el ide. A látogatók közvetlen közelről több mint 12.000 tengeri állatot csodálhatnak meg természetes környezetükben. 
Az új showműsor a Blue Horizons, amelyen az igen kedvelt állatok, a delfinek a főszereplők. Látszólag utasítások nélkül varázsolják el a publikumot az erőteljes ugrándozásaikkal és bolondozásukkal. 
A felhőtlen szórakozásról akrobata- és búvárelemek is gondoskodnak. 
Belive: egyedülálló előadás, ahogy a fenséges gyilkos bálna lélegzetelállító táncműsort ad a nézőknek. 4 mozgó óriás LED-kijelző, amelyek együtt egy 24 méter széles panorámafalat tesznek ki, kísérik végig Shamu minden mozdulatát a víz alatt és felett egyaránt. 
Sea Lions Live: a szeretetre méltó oroszlánfókák Clyde és Seamore a barátaikkal a kedvelt TV sorozatok és filmek bolondos változatát tárják a látogatók elé. 
Journey to Atlantis: egy gyors utazás, titokzatos kalandtúra az elsüllyedt városba, Atlantiszba. Az út során az utasok a ritka Commerson-delfinekkel is találkozhatnak. 
Cirque de la Mer: a show titokzatos tengeri lényekkel, akrobatikus művészi elemekkel, zenével és speciális effektusokkal varázsolja el a nézőket. Utazás a legendás Amphibia-szigetre, amelyen a színes amphibiai félig ember félig állatok élnek. 
Wild Arctic: a felejthetetlen utazás egy helikopteres utazással kezdődik az Arktisz jégvilágba, ahol az utasok olyan elbűvölő állatokkal, mint pl. Beluga bálnákkal, rozmárokkal, oroszlán fókákkal és jegesmedvékkkel találkozhatnak. 
Penguin Encounter a több mint 250 elképesztő állat 2008-ban ünnepelte a 25 éves jubileumukat.
Shipwreck Rapids: vízi utazás, amelyen a látogatók ingatag tutajokon jutnak el a Csendes-óceán állat- és növényvilágába. 
A Sesame Street Bay of Play megdobogtatja a Szezám utca rajongók szívét. Az attrakció része a Musical Big Bird’s Beach Party és a családbarát utazás, az Elmo’s Flying Fish. 

Exkluzív külön program Trainer for a Day, Wild Arctic Interaction, vagy a Dolphin Interaction, amelyek betekintést engednek az állatidomárok és állatgondozók munkájának a kulisszái mögé. 

Nyitva tartás: 
A Park egész évben 9:30-tól 18 óráig van nyitva. A nyitvatartási idő bizonyos napokon, mint nyáron és iskolaszünetben hosszabbodhat. Minden nyári este megkoronázása a park bejáratánál egy tüzijáték.

Fontos információ a San Diego Sae World belépőjegyhez
Az Ön jegye egy eredeti belépőjegy, amellyel közvetlenül a bejárathoz fáradhat. A jegye 7 egymást követő napon keresztül korlátlan belépést biztosít a SeaWorld San Diego Parkba. A jegy érvényessége az első látogatással kezdődik meg. A belépőjegy a parkolójegyet nem foglalja magában. A jegy nem átruházható, a fel nem használt napok nem visszatéríthetők.

még töltünk