Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Philadelphia city pass

 
Érvényes a 6 legnépszerűbb látnivaló megtekintéséhez Philadelphiában.
 
A Philadelphia City Pass egyszeri belépésre jogosítja tulajdonosát az alábbi látnivalókhoz.
A City Pass 9 egymást követő napig érvényes.
 
  • The Franklin Institute Science Museum
  • Adventure Aquarium
  • Philadelphia Trolley Tour & The Big Bus Company
  • Philadelphia Zoo
  • National Constitution Center VAGY The Academy of Natural Science
  • Please Touch Museum VAGY Eastern State Penitentiary
 
The Franklin Institute Science Museum 
 
A Franklin Institute egy többemeletes várostömb tele lehetőségekkel, különböző élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhat a csillagászat, az űrkutatás, az elektromosság, a fizika, a meteorológia, az élet és tudomány, a szállítmányozás, valamint a történelem terén. Élvezze az új kiállításokat, mint pl. Train Factory, Sports Challenge és KidScience, vagy tegyen egy óriás sétát a Heart-on és a fejedelmi Benjamin Franklin Memorial-on keresztül. Páratlan élményt nyújt a látogatóknak a vadonatúj Fels Planetárium, amely egy virtuális ablak a világegyetemre.
 
Adventure Aquarium 
 
A víz alatti világot és számtalan halfajt tár elénk az Adventure Aquarium. Nézze meg a különböző színekben pompázó halak ezreit, a sokféle afrikai madárfajt, és ismerkedjen meg a tengeri lakosok titkaival egy teljesen más szemszögből.
 
Philadelphia Trolley & The Big Bus Company 
 
A túra keretében professzionális idegenvezető kelti életre a régi és az új Philadelphiát. A City Pass lehetővé teszi, hogy egy napon keresztül ahányszor csak szeretne, fel- és leszálljon a 18 megálló mindegyikénél. Használja egy napon át a viktoriánus hangulatot sugárzó borvörös és zöld villamosokat, hogy más City Pass látnivalókhoz könnyedén eljusson. Egyedül az állatkerthez nem tud a villamossal eljutni.
 
Philadelphia Zoo 
 
Látogasson el Amerika legrégebbi állatkertjébe, és élvezze az egész éves látványt, amely több mint 1.600 ritka és egzotikus állatból áll. Ez az állatkert büszkélkedhet az első fehér oroszlánnal Amerikában, valamint az ország első Hüllő- és Kétéltűháza, továbbá a felújított Conservation Center, amely a kihalástól veszélyeztetett állatoknak ad otthont és az országszerte legújabb Emlős- és Majomház; a PECO Primate Reserve is itt található. Élvezze a 17 ha viktoriánus kertet, a lovaglást különböző állatokon, a határtalan vadaskertet, a beszélő képeskönyveket, a csónakázást egy hattyún, és sok mást!
 
National Constitution Center 
 
A National Constitution Center Amerika első és egyetlen múzeuma, amely a mint egyént és mint nemzetet meghatározó alkotmánynak és szabadságnak lett szentelve. 2003. július 4-én nyitotta meg kapuit a philadelphiai Függetlenség sétányon, megindító élményt nyújt és mindenkit megihlet, több mint 100 interaktív és multimédiás előadást, filmet, fényképet, szöveget, szobrot és kezdetleges műalkotást tartalmaz.
 
VAGY
 
The Academy of Natural Sciences 
 
Kerüljön szemtől szembe a legnagyobb húsevő dinoszaurusszal, ismerje meg az egyes kontinensek vadállatait, tudja meg az igazságot a vízről, amit nap, mint nap iszik, és érezze a bőrén egy lábatlan gyík hideg pikkelyeit. Az 1812-ben alapított Természettudományi Akadémia egyedülálló lehetőséget nyújt a környezet és a különböző fajok tanulmányozására, amely egyidejűleg rendkívül szórakoztató is.
 
Please Touch Museum 
 
A Please Touch Museum Philadelphia gyerekmúzeuma. Különleges témájú övezetek pl. a repülés fantáziája, csodaország, folyami akció, vagy a gyermekszínház teszik egy igazi játszótérré az egész család számára.
 
VAGY
 
Eastern State Penitentiary 
 
Az Eastern State fegyház hasonló a San Franciscoi Alcatrazhoz, egy monumentális épület hosszú éves múlttal. A messze az országhatáron is túl híres fogház 1971-ben, 142 év után zárta be kapuit. Nézze meg olyan híres emberek celláit, mint pl. Al Capone, a megfigyelő szobát, vagy az akkori időkből származó sok más berendezést. Az épületkomplexum megálmodott alaprajza több mint 300 másik fegyház mintájául szolgált.
 
Fontos információ a jegyhez 
 
A Philadelphia City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (Philadelphia City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a Philadelphia City Pass-ra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk