Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Párizs Disneyland belépőjegy

1 vagy 2 napos napijegy a Disneyland ® Resort Paris-ba.

A Disneyland Paris 2 Parkból, a Disneyland Parkból® és a Walt Disney Studios® Parkból áll. Attól függően, hogy melyik típusú kártyát választja, vagy csak az egyik parkba vagy mindkettő parkba ellátogathat.

1 nap / 1 park jegy 
Az 1 napos napijeggyel lehetősége adódik vagy a Disneyland ® Park-ba vagy a Walt Disney Studios ® Park-ba ellátogatni.

2 vagy 3 napos Park-Hopper-jegy 
A 2 vagy 3 napos Park-Hopper-jeggyel mind a 2 park szolgáltatásait használhatja: két vagy három szabadon választott napon keresztül „ingázhat” a Disneyland ® Park és a Walt Disney Studios ® Park között, olyan gyakran, ahogy csak szeretne.

A belépéséknek nem kell 2 vagy 3 egymást követő napon történnie, de a jegy érvényességén belül kell megtörténnie (szabály szerint 6 hónap).
A 2 vagy 3 napos Park-Hopper-jegyével korlátlanul és ingyenesen vehet részt a különböző programokon, show műsorokon, parádékon az általános nyitva tartási időben (kivételek a Disneyland ® Parkban: a lövőbódé a Frontierlandban és a Discoverylandban található játékcsarnok, illetve rendezvények idején mint pl. Disney Halloween Parties külön jegy váltása szükséges).

Érkezéskor kapnak egy térképet a parkról, amely vázolja a parkokban megrendezésre kerülő programokat, eseményeket. Ezek a Disneyland ® Parkban a „City Hall”-ban, ill. a Walt Disney Studios ® Parkban a „Studio Services”-nél kaphatóak.
Előfordulhat, hogy néhány show, attrakció, animáció, vagy a Disney Parkok egyes részei, üzletek, éttermek előre értesítés nélkül a látogatása során zárva tartanak, vagy módosulnak, vagy eltolódnak, vagy lemondásra kerülnek.

Disneyland Park ® 

Main Street, U.S.A 
Egy amerikai kisváros atmoszféráját idézi elénk a századforduló idején – a jellegzetes boltokkal, lovaskocsikkal és gőzmozdonnyal. Ne felejtse el, hogy a Main street-en, U.S.A.-ban a napi parádék is megrendezésre kerülnek!

Discoveryland 
Utazzon át időben és térben egy másik bolygóra a Discoveryland-dal! Kezdje rögtön a csillagok meghódításával. Ne felejtse el becsatolni magát!
Ebben az univerzumban minden „sarkon” egy intergalaktikus kaland vár Önre, merész rakéta utazás űrhegyekkel!

Fantasyland 
Itt minden kívánsága teljesül! Egyszer volt, hol nem volt… Fantasyland, a legboldogabb a királyság idejében. Itt találkozhat mesékkel, mítoszokkal és mondákkal. Egy megható visszaemlékezés a gyerekkorba és a kicsik számára igazán felejthetetlen pillanatokat nyújt!

Adventureland 
Hatoljon be az őserdő mélyére…! Aladin világának egzotikus atmoszférájától kezdve, merüljön el az orientális bazárok között és kövesse a Karibik közepén a bongó ritmusát… Ön Adventureland-ban van! 
Hagyja magát Indiana Jones világában elvarázsolni! Szeljen át a liánokból készült függőhídon, amely a Kaland-szigetre vezet. Mássza meg a Robinson család óriás faházát.

Frontierland 
Irány a vadnyugat! Az aranyásók világába érkezett! Frontierland-ban az amerikai hódítás legendás korszakát élheti át újból.
A programok palettáján található a nosztalgia, az idegbizsergés és nagy szenzációk!

Parades and Shows 
Az alábbiakat javasoljuk, mivel a kínálat szezononként/alkalmanként változik: egész évben különböző showműsorok, parádék kerülnek megrendezésre, amelyek mindig az évszakok, ill. a különböző alkalmak pl. karácsony alapján kerülnek bemutatásra. Kérjük, a helyszínen érdeklődjenek az aktuális programokról.

Fontos információ a Párizs Disneyland belépőjegyhez
A Párizs Disneyland vásárlásakor magát a belépőjegyet kapja kézhez, tehát a helyszínen már nem kell a jegyét beváltania. A belépőjegy nem egy előre meghatározott napra szól, hanem a jegy hátoldalán látható lejárati dátumig bezárólag bármikor felhasználható. A jegy az érvényességi idején belül egyszer használható.

még töltünk