Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Orlando Seaworld belépőjegy

Töltsön el egy emlékezetes napot a híres Kaland- és Állatparkban!

Közel 800.000 m2-en nyújt önfeledt szórakozást a híres Kaland- és Állatpark, amely a tengeri állatok sokaságát mutatja be a látogatók számára.

A Kaland- és Állatpark látogatása során felejthetetlen élményben lehet része, valamint különböző showműsorokat és informatív kiállításokat is megnézhet.
A SeaWorld csupán kb. 1 órányi távolságra van Tampa Bay-től, ezáltal ideális lehetőséget nyújt a Tampa Bay-ben található Busch Gardens Afrika kalandparkkal történő kombinált látogatáshoz. 

A jegye ingyenes belépést biztosít 2. alkalommal is a SeaWorld Orlando Parkba! A 2. látogatásnak az 1. belépést követő 7 napon belül kell megtörténnie.

Látnivalók – Highlights

Mantának hívják a Mega-hullámvasutat, amelyben az utasok egy repülő rája hasában arccal lefelé utaznak, valamint az attrakció látogatása során alkalom adódik ezeknek a csodálatos állatoknak az élőhelyük felfedezésére is.
Belive: világszerte egyedülálló előadás, saját komponált zenével, ahogy a fejedelmi gyilkos bálna kecses táncot lejt a misztika és a multimédia között. 4 mozgó óriás LED-kijelzőn, amelyek együtt egy 24 méter széles panorámafalat tesznek ki, kísérhetik végig a nézők Shamu minden mozdulatát a víz alatt és felett egyaránt.
Blue Horizons: az interaktív show delfinekkel, fehér delfinekkel, madarakkal és művészekkel „a tenger és az ég között” egy igazi álomutazásra kalauzolja el a nézőket.
Kraken: ez a szórakozási lehetőség a 105 km/h maximális sebességével, a 46 m magasságával, és az 1.273 m hosszúságával, az oldalról nyitott üléseivel kihagyhatatlan a hullámvasút szerelmesei számára.
Journey to Atlantis: részben hullámvasút, részben vízi jármű repíti az elsüllyedt városba, Atlantiszba. Kb. 1.800 látogató óránként fedezi fel a gyors utazás során a legendás várost.
Wild Arctic: A „kirándulás az Arktiszra, az északi-sarkra” egy szimulációs helikopterrel történő utazással kezdődik a sarki jégvilág felett. A magas Északon egy kutatóállomáshoz érkeznek a látogatók, ahol elbűvölő lakosokkal találkozhatnak – pl. rozmárokkal, fehér delfinekkel, fókákkal és az igen kedvelt jegesmedvékkel – és az Arktisz ökoszisztémájáról még többet tudhatnak meg.
Key West at SeaWorld: a hatalmas 20.000 m2 területen megtalálható a trópusi élet és a legdélibb város Florida állatvilága. A színes növényzettel övezett utak mentén séta közben olyan honos állatokkal találkozhat, mint pl. delfinekkel, tüskés rájákkal, tengeri teknősökkel.
Manatees – The Last Generation bemutatja és elmagyarázza a SeaWorlds képzési és fajvédelmi programját. A kihalástól veszélyeztetett tengeri teheneket (Manatees), a víz alatt egészen közelről lehet megfigyelni. Egy film mutatja be a kivételes szelíd állatok életének a sajátosságait.
Shamu’s Happy Harbor: Egy igazi paradicsom a gyermekek számára. A Shamu Express gyerek-hullámvasút a fő attrakció, a több mint 1,2 ha nagy gyerekparadicsomban, amelyben a kis látogatók kedvük szerint tombolhatják ki magukat.
Exkluzív külön program a Sharks Deep Dive vagy a Beluga Interaction, amely betekintést enged az állatidomárok és állatgondozók munkájának a kulisszái mögé.

Természetvédelmi program 
A SeaWorld Orlando Program az állatok megmentésért és rehabilitációjáért szoros együttműködést folytat az állami szervezetekkel 1973 óta. A SeaWorld Mentőcsapat a tengeri állatok százait – többek között a rendkívül fenyegetett Manatees fajt- mentett meg, gondozott és az eredeti életterükbe helyezték vissza őket.
SeaWorld a legnagyobb állatápoló berendezéssel rendelkezik Floridában és a Southeastern Marine Mammal Stranding Network alapítótársa, amely a partra vetődött tengeri emlősökről gondoskodik.

Nyitva tartás: 
A Park egész évben 9-től 18 óráig van nyitva. A nyitvatartási idő bizonyos napokon, mint nyáron és iskolaszünetben változhat.

Fontos információ az Orlando Seaworld belépőjegyhez
Az Orlando Seaworld belépőjegy vásárlásakor egy eredeti belépőjegyet kap kézhez, amellyel közvetlenül a bejárathoz fáradhat. A jegye 2. alkalommal is ingyenes belépésre jogosítja Önt a SeaWorld Orlando Parkba. A 2. látogatást az 1. belépést követő 7 napon belül kell megtennie. A belépőjegy a parkolójegyet nem foglalja magában.

még töltünk