Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Orlando Multipark Tickets

Az Orlando SeaWorld, az Aquatica Waterpark és a Busch Gardens Africa kedvező kombinált lehetőségei.

A Multipark belépőjeggyel 14 napon keresztül korlátlanul látogathatja a kiválasztott Parkokat. A jegy érvényessége az első látogatással kezdődik meg. A belépőjegy a parkolójegyet nem tartalmazza.

SEAWORLD ORLANDO

Látnivalók – Highlights
Mantának hívják a Mega-hullámvasutat, amelyben az utasok egy repülő rája hasában arccal lefelé utaznak, valamint az attrakció látogatása során alkalom adódik ezeknek a csodálatos állatoknak az élőhelyük felfedezésére is.
Belive: világszerte egyedülálló előadás, saját komponált zenével, ahogy a fejedelmi gyilkos bálna kecses táncot lejt a misztika és a multimédia között. 4 mozgó óriás LED-kijelzőn, amelyek együtt egy 24 méter széles panorámafalat tesznek ki, kísérhetik végig a nézők Shamu minden mozdulatát a víz alatt és felett egyaránt.
Blue Horizons: az interaktív show delfinekkel, fehér delfinekkel, madarakkal és művészekkel „a tenger és az ég között” egy igazi álomutazásra kalauzolja el a nézőket.
Kraken: ez a szórakozási lehetőség a 105 km/h maximális sebességével, a 46 m magasságával, és az 1.273 m hosszúságával, az oldalról nyitott üléseivel kihagyhatatlan a hullámvasút szerelmesei számára.
Journey to Atlantis: részben hullámvasút, részben vízi jármű repíti az elsüllyedt városba, Atlantiszba. Kb. 1.800 látogató óránként fedezi fel a gyors utazás során a legendás várost.
Wild Arctic: A „kirándulás az Arktiszra, az északi-sarkra” egy szimulációs helikopterrel történő utazással kezdődik a sarki jégvilág felett. A magas Északon egy kutatóállomáshoz érkeznek a látogatók, ahol elbűvölő lakosokkal találkozhatnak – pl. rozmárokkal, fehér delfinekkel, fókákkal és az igen kedvelt jegesmedvékkel – és az Arktisz ökoszisztémájáról még többet tudhatnak meg.
Key West at SeaWorld: a hatalmas 20.000 m2 területen megtalálható a trópusi élet és a legdélibb város Florida állatvilága. A színes növényzettel övezett utak mentén séta közben olyan honos állatokkal találkozhat, mint pl. delfinekkel, tüskés rájákkal, tengeri teknősökkel.
Manatees – The Last Generation bemutatja és elmagyarázza a SeaWorlds képzési és fajvédelmi programját. A kihalástól veszélyeztetett tengeri teheneket (Manatees), a víz alatt egészen közelről lehet megfigyelni. Egy film mutatja be a kivételes szelíd állatok életének a sajátosságait.
Shamu’s Happy Harbor: Egy igazi paradicsom a gyermekek számára. A Shamu Express gyerek-hullámvasút a fő attrakció, a több mint 1,2 ha nagy gyerekparadicsomban, amelyben a kis látogatók kedvük szerint tombolhatják ki magukat.
Exkluzív külön program a Sharks Deep Dive vagy a Beluga Interaction, amely betekintést enged az állatidomárok és állatgondozók munkájának a kulisszái mögé.

Természetvédelmi program 
A SeaWorld Orlando Program az állatok megmentésért és rehabilitációjáért szoros együttműködést folytat az állami szervezetekkel 1973 óta. A SeaWorld Mentőcsapat a tengeri állatok százait – többek között a rendkívül fenyegetett Manatees fajt- mentett meg, gondozott és az eredeti életterükbe helyezték vissza őket.
SeaWorld a legnagyobb állatápoló berendezéssel rendelkezik Floridában és a Southeastern Marine Mammal Stranding Network alapítótársa, amely a partra vetődött tengeri emlősökről gondoskodik.

Nyitva tartás: 
A Park egész évben 9-től 18 óráig van nyitva. A nyitvatartási idő bizonyos napokon, mint nyáron és iskolaszünetben változhat.

AQUATICA WATERPARK (Orlando)
Látnivalók – Highlights

Omaka Rocka a vízi izgalmak egy újdonsága csúszdákkal, amelyek néhol majdnem függőlegesen repítik az utasokat a mélybe. A csúszdák rajongói a súlytalanság érzését élhetik át. 
Dolphin Plunge: a Park fő attrakciója, egy kb. 76 m hosszú átlátszó csőben száguldozhatnak végig a vállalkozó kedvű vendégek, amely egy kék lagúnában az úszkáló fekete-fehér Commerson-delfinek között húzódik.
Big Surf Shores & Cutback Cove: a két egymás mellett fekvő hullám-lagúna az egyetlen a világon, amely független egymástól és egységesen működtethető. 3,25 millió liter vizet foglal magában és széles homokos strand veszi körül. A Cutback Cove medencében akár 1,5 m magas hullámokkal is találkozhat, miközben a Big Surf medencében a hullámok gyengéden morajlanak. 
Roa’s Rapids: ellenáramoltató medence, háromszor-négyszer gyorsabb áramoltatóval, mint egy általános víziparkban. Gejzírek, vízesések zuhatagok teszik még izgalmasabbá a fürdőzést. 
Loggerhead Lane: egy folyó viszi a vedégeket egy barlangba, ahol a színes halak látványos víz alatti élményt nyújtanak a Commerson-delfinek területén. 
Taumata Racer: a kalandvágyó vendégek részére ideális, a több mint 90 m hosszú verseny-csúszda 8 csúszdával, alagúttal és 360 fokban történő csúszkálással.
Hooroo Run: a Hooroo utasai belekóstolhatnak a súlytalanságba, 6 emelet magasról, egy 150 m hosszú kanyargós és alagútas szakaszon keresztül utazhatnak. 
Kata’s Kookaburra Cove: igazi víziparadicsom rengeteg csúszdával, szökőkúttal, a kisgyerekek számára is ideális csúszdázási lehetőségekkel. 
Walkabout Waters: a világ egyik legnagyobb, interaktív vízi játszótere, ahol az egész család színes vízi élményekkel gazdagodhat. 

BUSCH GARDENS AFRICA (Tampa Bay) 
Látnivalók

Jungala: a Dzsungel-kaland a Park 50 éves történetében a legnagyobb fejlesztés. Az új, kb. 16.000 m2 nagy parkterület a trópusi esőerdő egzotikus világába varázsolja a látogatót. 
SheiKra: 115 km/h sebességgel, 90 fokban, 61 méter magasról zuhanás a mélybe, egy másik hurok alkalmával 42 méter magasról egy alagúton át repülhet a világ második legmagasabb Dive Coasterével. Az utasok egy padló nélküli kocsiban ülnek és szabadon tekinthetnek le a mélybe. 
KaTonga: egy 35 perces Broadway-show, amely keretében a nézők Afrika mesevilágában, egy színes utazáson vehetnek részt. 
The Serengeti Plain: ezen a nagy kiterjedésű területen több mint 500 afrikai állat kóborol. Közlekedési eszközként szolgál a Serengeti vasút és a Skyride. A Serengeti Safari túrákon a látogatók zsiráfokat és antilopokat etethetnek. 
Myombe Reserve: ez a terület a gorillák és a csimpánzok számára a buja trópusi esőerdőben természetes élettérként szolgál. Információs táblákon keresztül még többet lehet megtudni az emberszabású állatok viselkedéséről és egészen közelről lehet megfigyelni őket. 
Rhino Rally: a terepen való utazás, az állatokkal való találkozás és a „Thrill Ride” egy kombinációja. Egy Landroverben 16 utas, a vezető és a másodpilóta egy teljesen kiszámíthatatlan utazáson vesz részt az afrikai vadonban, a résztvevők szemtől szemben találkozhatnak az elefántokkal, az antilopokkal és az orrszarvúkkal. 
Gwazi: ez a hullámvasút egy majdnem 2,1 km hosszú szakaszon max. 80 km/h sebességgel szállítja a látogatókat. Az igazán különleges ebben a fából készült dupla-hullámvasútban, hogy a két vonat összesen hatszor, csak pár centiméter távolságra halad el egymás mellett. 
Kumba: a Busch Garden Tampa Bayben található Kumba DK-USA legnagyobb hullámvasútja. Több mint 40 méter magas és a sebessége eléri a 90 km/h sebességet is. 
Montu: hullámvasút-kaland, egy acélszerkezethez vannak a kocsik felfüggesztve, max. 90 km/h sebességgel, 45 méter magasról különböző hurkokon keresztül repítik alá az utasokat. 
Lory Landing: trópusi növényzet közepette van lehetősége a látogatóknak az egész világról származó tarka madárfajtákat megcsodálni. A hatalmas kupolaalakú madárház hívogatja a madarak szerelmeseit, hogy a tollas barátaikat közelről is megcsodálhassák. 
Land of the Dragons: a gyerekek kalandországja, több mint egy tucat interaktív játékszer csalogatja ide a kicsiket, többek között egy háromemeletes faház, mászókötelek és egy szabadtéri színház. 
Exkluzív programok: mint a Serengeti Safari, Family Adventure Tour vagy a Species - az állatidomárok, és –gondozók munkájának a kulisszái mögé engednek betekintést. 

Nyitva tartás
A Park egész évben 10:00 – 18:00 óra között várja a látogatókat. A nyitvatartási idő bizonyos hétvégeken, a nyár folyamán és szünidőben megváltozhat, hosszabbodhat.

Fontos információ a jegyhez
Az Ön jegye egy eredeti belépőjegy, amellyel közvetlenül a bejárathoz fáradhat. A jegye 14 egymást követő naptári napon keresztül a kiválasztott parkba korlátlan belépésre jogosítja. A jegy érvényessége az első látogatással kezdődik meg. A belépőjegy a parkolójegyet nem foglalja magában. A jegy nem átruházható, a fel nem használt napok nem visszatéríthetők.

még töltünk