Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

New York Sex and The City Tour

 

Látogasson el a New York-i sorozat eredeti színhelyeire!

Kövesse Carie, Samantha, Charlotte és Miranda nyomait a „Sex and the City” túra során! Hódítsa meg New York City-t és vásároljon ugyanazokon a helyeken, ahol a filmsorozat sztárjai, vagy egyszerűen csak rendeljen egy italt és élvezze a város forgatagát!

A "Sex and the City Hotspots Tour" a híres sorozat több mint 40 forgatási helyszínére kalauzolja, a túrát egy szakértő vezető kíséri végig.

A túra többek között a következőket érinti:

  • A SOHO-ban a Galéria, ahol Charlotte dolgozott.
  • The Pleasure Chest, ahol Charlotte a nyulait vette.
  • A cukrászda, ahol Miranda felfalta a Cupcakes süteményt.
  • Scout, Steve és Aidan bárja.
  • A bútorüzlet, amelyben Aidan az asztalokat és a székeket tervezte.
  • Köztes megálló a bárban, amely a sorozatban előfordult. 


Minden túra luxusbuszokban zajlik és vezetés kíséri. A buszok nyáron klimatizáltak, télen fűtöttek. A legtöbb buszban toalett is található.
Több rövidebb megálló van beiktatva a túra folyamán, amely során a buszt el lehet hagyni. A túrák minden időjárás esetén, egész évben indulnak.

Gyermekek 17 éves korig egy felnőtt kísérete mellett vehetnek részt a túrán, 12 éves kor alatti gyermekek számára a túrán való részvétel nem megengedett.

Indulások: 
Angol: naponta 11:00 és 15:00 órakor.
Német: minden szombaton 11:00 órakor.

Fontos információ a New York Sex and The City túrához
A New York Sex and The City túra vásárlásakor egy érvényes jegyet kap kézhez, amelyt a jegy érvényességi idején belül egyszer lehet felhasználni. A túrán való részvételhez egy előzetes foglalás szükséges. Annak érdekében, hogy a kívánt időpontban vehessen részt a túrán, 72 órával a túra kezdete előtt telefonon tudja lefoglalnia a helyét. Minden ehhez szükséges információ megtalálható a jegyen.

még töltünk