Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

New York Metropolitan Museum of Art belépőjegy

Belépés New York TOP látnivalójához.

A „Met Museum” a művészeti kincseivel és az 5 millió látogatójával New York TOP nevezetességének számít.

It’s the time we met! A Metropolitan Museum of Art-ot 1870-ben alapították, több mint 3 millió műalkotást tartogat az évente közel 5 millió látogató számára.

Az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza a jegy:
- belépő a Met Museum-ba
- MetAudio Guide
- belépő a „The Cloisters Museum and Gardens”-be (ugyanazon a napon kell történnie, mint a Met Museum-ba történő belépésnek).

A múzeum 130.000 m2-en terül el. Az időszakos kiállításokon a kiállított tárgyak időről időre cserélődnek. A kiállított tárgyak kronologikusan átölelik a kőkorszaki vallási tárgyaktól kezdve a jelenkori művészek időszaki kiállításait.

A „Met” gyűjteménye az amerikai művészet mellett az egyiptomi, az afrikai, az iszlám és az ázsiai művészetet, valamint a Közép-Keletről származó kiállítási darabokat is bemutatja. A múzeum nagy része Európának szentelte magát, hatalmas festménygyűjteménnyel, kézműipari termékekkel, építészeti fragmentumokkal, zenei hangszerekkel, antik fegyverekkel és középkori fegyverszerekkel rendelkezik.

A „Met” belépő magában foglalja a „The Cloisters Museum and Gardens”-be történő belépést is.

The Cloisters Museum and Gardens 
A Rockefeller család ajándékozta a „Cloister”-t a Metropolitan Museum of Art-nak. Manhattan városrész északi végében, a Fort Tryon Parkban található a The Cloister, amely egy középkori kolostort ábrázol és 5 európai kolostor eredeti maradványaiból lett összegyűjtve és összerakva.

Nyitva tartás: 
Kedd/szerda/csütörtök 09:30 - 17:30, szombat/vasárnap 09:30 - 21:00, hétfő zárva.

Gyermekek 0-11 éves korig egy felnőtt kísérete mellett ingyenesen látogathatnak el a múzeumba.

Fontos információ a New York Metropolitan Museum belépőjegyhez
Ez a belépőjegy a New York-i Metropolitan Museum of Artba egyszeri belépésre (prioritással) jogositja fel tulajdonosát, a jegy beváltása a helyszínen nem szükséges. A jegy nem egy bizonyos napon érvényes, hanem a jegy érvényességi idején belül bármikor felhasználható.

még töltünk