Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

New York City Pass

Ingyenes belépés New York TOP látnivalóihoz.

A New York City Pass érvényes New York 6 legismertebb nevezetességéhez.

Ingyenes belépést biztosít New York 6 legismertebb nevezetessége megtekintéséhez, 9 egymást követő napig érvényes.
- Empire State Building Observatory és audio tour
- The Metropolitan Museum of Art and The Cloisters
- American Museum of Natural History and Space Show
- Museum of Modern Art
- 2-hour Circle Line Harbour Cruise at 42nd Street vagy Statue of Liberity & Ellis Island
- Guggenheim Museum vagy Top of the Rock

Empire State Building Observatory 
A legendás csillagvizsgáló New York legkedveltebb látnivalója. Egy negyed mérfölddel emelkedik a város nyüzsgő utcái felé. Akár nappal vagy este látogat el ide, egyaránt láthatja és hallhatja (a vezetett Audio Tour-ral) a fejedelmi város nevezetességeit és a zaját. Tony az Ön tökéletes idegenvezetője, aki utazása során segít Önnek felfedezni New York örömeit és csodáit. Egy életre szóló élményben lehet része!

The Metropolitan Museum of Art és a The Cloisters 
Látogasson el Metropolitan Museum of Art-ba! A görög és a római kiállítások, valamint a híres impresszionista festők színpompás művei fogják itt lebilincselni. A festménygyűjteménye a világon a legnagyobb. Látogatása során az amerikai művészet mellett, az egyiptomi, az afrikai, az iszlám és az ázsiai művészettel is megismerkedhet. A belépő magában foglalja a „Cloisters” belépőjét is. A „Cloisters” Észak-Manhattanben a Fort Trayon Parkban található, amely a Metropolitan Múzeum középkori műalkotásaiból álló gyűjtemény egy részének ad otthont.

American Museum of Natural History 
A Zagat Survey új U.S. családi útikalauzában a Nr. 1 attrakciónak számít New Yorkban. A legnépszerűbb program minden korosztály számára, magában foglalja az új Rózsaközpontot a földért és a világegyetemért. Ebben a kategóriában világszerte ez a legfejlettebb létesítmény, amely az új Hayden Planetáriumot, az Univerzum- és a Földbolygó csarnokot is magában foglalja. Ne hagyja ki a világhírű dinoszauruszt, az óceáni életet és a meteorit csarnokot se. Vásároljon a 4 látványos ajándékboltban az egész világról – a természetes világból és az univerzumból - érkező ajándékokat.

The Museum of Modern Art 
A modern és korabeli művészet világszerte leghíresebb gyűjteménye itt lelt új otthonra. Élvezze a valaha bemutatott MoMA gyűjtemény legnagyobb kiállítását az új Modern Művészetek Múzeumában. Főbb látnivalók többek között: van Gogh’s The Starry Night, Picasso’s Les Demoiselles d’Avignon, és a legnagyobb kortárs művészek új alkotásai.

Circle Line Sightseeing Cruises 
Érvényes a 2 órás Semi-Circle Cruise-ra, vagy a 2 órás Harbor Lights Cruise-ra, vagy a 75 perces Liberty Cruise-ra (május 1- október 31.).
Élvezze New York City-t Circle Line módra. Áldozzon ránk 2 órát az idejéből, és mi megmutatjuk Önnek Mid és Lower Manhattan pompáját. Hivatásos idegenvezető meséli el Önnek a nagyszerű város legendáit és hagyományait. Csodálatos kilátás nyílik a legszebb horizontra a világon és a lehető legjobb találkozásban lehet része a Szabadság-szoborral. Mind a 3 túra a Szabadság-szobor körül zajlik, egy megállóval a szobor előtt, amely során fantasztikus fényképeket készíthetnek, de partra szállni nem lehet. A felújítási munkálatok lekérdezhetőek, részletekért érdeklődjön a 212-563-3200 telefonszámon.
VAGY
Statue of Liberity & Ellis Island 

Az Ellis Island-on lévő Szabadság-szobor a franciák ajándéka volt, a szabadság és a demokrácia jelképe. A beutaztató iroda több mint 12 millió embert utaztatott az Ellis Island-ra, mielőtt 1954-ben bezárt. A hely történetét a szigeten található Ellis Island Immigration Museum hatásos képeken keresztül mutatja be.

Guggenheim Museum
Frank Lloyd Wright modern építészeti mesterműve ad otthont a világszerte az egyik legnagyszerűbb 20. századi művészeti gyűjteménynek. Ne szalasszon el egy sétát tenni a nagy rámpán, amely a földszintről egészen a kupoláig csavarodik. Olyan tekintélyes művészek mesterművei, mint Chagall, Kandinsky, Picasso és van Gogh, továbbá jelentős, magával ragadó időszaki kiállítások tekinthetőek meg.
VAGY
Top of the Rock 

Merüljön el a 70. emeletről, a tiszta, a végtelen, a 360 fokban megcsodálható kilátásban New York városa felett. Egy New York-i városlátogatás elképzelhetetlen a panorámában való gyönyörködés nélkül.

Fontos információ a jegyhez
A New York City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (New York City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a New York City Pass-ra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A beváltás a fenti nevezetességek közül bármelyiknél könnyedén elintézhető. Minden további fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.

még töltünk