Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

London városnézés

Hop On/Off buszos városnézés.

A London városnézés egy Hop On/Off városnézés – 24 óráig érvényes, 1 ingyenes temzei hajókörutat is tartalmaz!

A jegy az összes útvonalon használható és 24 óráig érvényes (az első használattól számítva következő nap ugyanazon időpontjáig). 

Indulás: naponta 08:45 – 18:00
Június – szeptember: minden 8-12 percben
Október – május: minden 15-20 percben

- The Original Tour
- The City Sightseeing Tour
- The Loop Line
- Museum Tour
- Station Connector
- Capital Connector
- Ingyenes temzei hajókörút

Original Tour (sárga útvonal) 
Az Original Tour London nevezetességeinek fénypontjaihoz kalauzolja el Önt:
Buckingham Palace, Piccadilly Circus, The National Gallery, Downing Street, Big Ben, London Bridge, St. Paul Katedrális, Tower Bridge, The Tower of London & Westminster Apátság.
Nyelv: angol, német, francia, olasz
Időtartam: kb. 2 óra

City Sightseeing Tour (piros útvonal) 
A City Sightseeing Tour a nevezetességek mellett még egy „Kids Channel”-lel is szolgál, amely speciális idegenvezetés nyújt a gyerekek nyelvén. Továbbá egy ingyenes londoni Activitycsomaggal is megajándékozzák a gyerekeket.
Fő látnivalók:
Madame Tussauds, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, The National Gallery, Downing Street, Big Ben, London Bridge, St. Paul Katedrális, Tower Bridge, The Tower of London & Westminster Apátság.
Nyelv: angol, francia, spanyol, német, olasz, orosz, japán, „Kids Channel” csak angolul
Időtartam: kb. 2 óra

The Loop Line (zöld útvonal) 
A Loop Line összeköti a West End a Westminster és a Waterloo vasútállomást egymással. Fő látnivalók:
National Gallery, Nelson`s Column & Trafalgar Square, Sherlock Holmes Pub, Westminster Pier, London Eye, Lambeth Palace, Big Ben & Parliament, Downing Street, Horse Guard`s Parade & Piccadilly.
Nyelv: angol
Időtartam. Kb. 50 perc

Museum Tour (kék útvonal) 
A Museum Link London legfontosabb múzeumait, üzleteit és látnivalóit érinti. Minden 15 percben indulnak a buszok 08:15 – 17:15 óra között.
Fő látnivalók:
Kensigton Palace, Baden-Powell House, Natural History Museum, Science Museum, Victoria & Albert Museum, Brompton Oratory, Harrods, Knightsbridge, Harvey Nichols, Hyde Park, Ritz Hotel, Piccadilly Circus, Shaftesbury Avenue, British Museum, Russel Square, Wellington Museum, Royal Albert Hall, Albert Memorial, Kensington High Street & the Princess Diana Mamorial Fountain.
Nyelv: angol, francia, spanyol, német, olasz, orosz, japán, „Kids Channel” angolul
Időtartam: kb. 1,5 óra

Station Connector 
A Station Connector lehetőséget nyújt a különböző útvonalak közötti váltásra. A fekete útvonal indulási időpontjai, minden 60 percben 9:40 és 11:40 között.
Állomások: St. Pancras Station, King`s Cross Station, Marble Arch, Paddington Station, Marylebone Station & Euston Station

Capitol Connector 
Ez az útvonal a délelőtt folyamán egy kiegészítő útvonalként szolgál a többi útvonal könnyebb eléréséhez, minden látogatónak ideális, aki nem közvetlenül a városcentrumban (1 zóna) lakik. A következő állomások állnak rendelkezésükre: Holland Park, Lancaster Gate, Paddington, Baker Sreet & Oxford Circus.
08:15 – 10:15 között minden 20 percben indulnak a buszok.
Fő látnivalók: Holland Park, Notting Hill, Kensington Gardens, Paddington Station, Madame Tussaud’s.

Ingyenes Temze-hajókázás 
Válasszon az alábbi 2 útvonal közül és élvezze az ingyenes hajós városnézést a Temzén! Fantasztikus lehetőség, a vízről gyönyörködhet a part menti nevezetességekben. Válasszon az 50 perces, 7 nyelven kísért temzei körutazás vagy a Hop On/Off jellegű hajókázás között. Az utóbbi Greenwich és Waterloo között közlekedik, a kapitány tartja az élő idegenvezetést a katamarán személyzetén keresztül. Felszállási lehetőségek: Westminster (Big Ben), Waterloo (London Eye), Tower of London és Greenwich Piers. Ez egy ingyenes szolgáltatás a városnéző túra utasai részére - az ajánlat korlátozott számban áll rendelkezésre.

Fontos információ a London városnézéshez
A London városnézés vásárlásakor egy részvételi jegyet (Original Sightseeing Tour vouchert) kap kézhez, amellyel beváltás nélkül részt tud venni a városnézésen. A jegy nem egy 

még töltünk