Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

London Hampton Court Palace belépőjegy

Látogasson el VIII. Henrik palotájába!

Fedezze fel VIII. Henrik kedvenc palotájának, a Hampton Court Palace titkait és történetét!

Látogasson el Hampton Court fő látniválójához és ismerkedjen meg a két elbűvölő palota történetével – a tudor palotával és a barokk palotával is!

Fedezze fel VIII. Henrik csodálatos palotáját, érezze a meleget a hatalmas Tudor konyhákban, vagy a hátborzongató hideget, ahogy a hat feleségének a nyomában végigjárja az állami lakosztályokat. Tegyen egy sétát az elegáns barokk apatmanokban, valamint II. Vilmos és II. Mária dicsőséges kertjében, a híres labirintusban.

- VIII. Henrik lakosztályai
- VIII. Henrik konyhája
- VIII. Henrik története
- Queen Mary lakosztályai
- Palotakert

Nyitva tartás
Március közepe – október közepe: naponta 10:00 – 18:00 (utolsó belépés 17:00 órakor) Október közepe – március közepe: naponta: 10:00 – 16:30 (utolsó belépés 15:30-kor) December 24-25-26-án zárva.

Fontos információ a Hampton Court Palace belépőjegyhez
Ez a belépőjegy a londoni Hampton Court Palaceba egyszeri belépésre jogositja fel tulajdonosát, a jegy beváltása a helyszínen nem szükséges. A jegy nem egy bizonyos napon érvényes, hanem a jegy érvényességi idején belül bármikor felhasználható.

még töltünk