Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Hollywood city pass

 
Ingyenes belépés Hollywood TOP 4 nevezetességéhez.
 
A Hollywood City Pass érvényes a 4 legnépszerűbb látnivaló megtekintéséhez Hollywoodban.
 
A Hollywood City Pass egyszeri belépésre jogosítja tulajdonosát az alábbi látnivalókhoz. 
A City Pass 9 egymást követő napig érvényes. 
  • Red Line behind the Scenes Tour
  • Starline Movie Stars Homes Tour
  • Madame Tussauds Hollywood
  • Kodak Guided Tour VAGY Hollywood Museum in the Max Factor Building
Red Line Hollywood behind the Scenes Tour
 
Fedezze fel Hollywood titkait! Látogasson el a Speed, a Charlie Angyalai, stb. színhelyeire és hagyja magát beavatni a filmipar titkaiba, a háttérben zajló történésekbe. Számolja meg a "Walk of Fame"-en a csillagokat és tudjon meg mindent a hollywoodi sztárokról. 
 
Starline Tours of Hollywood
 
A 2 órás, idegenvezetéssel egybekötött Movie Stars´ Homes Tour 50 híres filmsztár háza mellett vezeti el az érdeklődőket. Hagyja magát, hogy a fényűző, klimatizált mini buszok elkalauzolják oda, ahol a sztárok élnek és vásárolnak. Fedezze fel az olyan híres helyeket, mint Beverly Hills, Bel Air, Holmby Hills és Hollywood Hills. Az út során 40-50 birokot tekinthetnek meg, amelyek a legismertebb hírességek tulajdonában vannak, továbbá a mai szupersztárok villáit, a hollywoodi legendák házait és olyan más nevezetességeket, mint Sunset Strip, Rodeo Drive, és sok mást. A túra a Grauman´s Chinese színháztól indul, ez az a hely, ahol a híres kéz- és láblenyomatokat lehet megtekinteni. 
 
Madame Tussaud´s Hollywood
 
Madame Tussauds az elbűvölő viaszfiguráival a sztárok világába repíti az idelátogatókat, híres zenészek, színészek, politikusok, történelmi személyek és sportolók viaszfiguráit lehet megcsodálni az interaktív kiállítás keretében. 
 
Kodak THEATRE Guided Tour
 
Az Oszkár-díj kiosztó szülőföldje. Lépjen be a bársonyfüggöny mögé... élje át a ragyogást és a Kodak THEATRE különös hangulatát. Amerika színháza, világszerte a legtöbb presztízs termék házigazdája és egyben a legtöbbet "sugárzott" színház is a világon. Ez Hollywood és a Highland Complex legfontosabb része, a történelmi Hollywood szívében fekszik.
 
VAGY
 
Hollywood Museum in the Historic Max Factor Building
 
A mozirajongók kihagyhatatlan múzeuma. A múlt és a jelen varázslatos filmvilágának csodáját mutatja be 4 emeleten keresztül, 5.000 szembeszökő előadás keretében. Hannibal Lecter izgalmas cellái és a Moulin Rouge kulisszái csak egy-két példa az egyedülálló díszlet-, kellék-, kosztüm- és emléktárgy-gyűjteményből.
 
Fontos információ a Hollywood City Passhoz
 
Az Hollywood City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (Hollywood City Pass vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak,
csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk