Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Chicago City Pass

 
Ingyenes belépés Chicago TOP látnivalóihoz.
 
A Chicago City Pass belépést biztosít az 5 legismertebb nevezetességhez Chicagóban.
 
A Chicago City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri meglátogatására jogosítja tulajdonosát.
A City Pass 9 egymást követő napig érvényes.
  • Shedd Aquarium
  • The Field Museum including Underground Adventure
  • Adler Planetárium and Astronomy Museum
  • Museum of Science and Industry including Omnimax
  • John Hancock Observatory including Sky Tour VAGY Skydeck Chicago Fastpass (korábban Sears Tower Skydeck)
 
Shedd Aquarium 
 
A világ legnagyobb fedett tengervizes akváriuma, ahol bálnákkal, delfinekkel, fókákkal, vidrákkal és pingvinekkel lehet találkozni. A „Wild Reef” kiállításon egy teremnagyságú ablakon keresztül, búvárperspektívából figyelhetők meg a 26 egymással összefüggő vadászterületen úszó cápák és más ragadozó halak.
 
The Field Museum & Underground-Adventure 
 
Itt csodálható meg Sue, a világ legnagyobb, és legjobb állapotban megmaradt tirannoszaurusz rex csontváza. A múzeumban ezen kívül különböző művészeti, régészeti, természettudományi és történelmi tárgyak gyűjteménye látható.
 
Adler Planetárium & Astronomy Museum 
 
A nyugati féltek első planetáriuma immár 2 planetáriummal, hi-tech mozival, interaktív csillagászati múzeummal, valamint egy történelmi jelentőségű tudományos műszer gyűjteménnyel.
 
Museum of Science & Industry & Omnimax 
 
Hasznos tapasztalatokkal bővíthetik tudományos és technikai ismereteiket. A gyűjtemény egyrészt a természetben talált, másrészt az emberi kéz által előállított csodákat is tartalmaz, többek között egy szénbányát, a Silver Streak vonatot 1930-ból, és egy a második világháborúból származó, épségben megőrzött U-505 típusú tengeralattjárót. Az Omnimax mozi lenyűgöző vizuális élményt nyújt.
 
The Hancock Observatory 
 
A John Hancock központ 94. emeletén található. Ezt a 100 emeletes épületet 1969-ben a Skidmore, Owings & Merill cég építette. Chicago második legmagasabb épülete, amely nem csupán elbűvölő látványosság az érdekes X alakú alapja miatt, hanem a Michigan-tó erős szele ellen védelmet is nyújt. 
 
VAGY
 
Skydeck Chicago Fastpass (korábban Sears Tower Skydeck)
 
A Willis Tower (korábban Sears Tower) 103. emeletén élvezze a leírhatatlan szépségű kilátást Chicago városára. Chicagói látogatása nem lehet teljes, ha nem látogatja meg a világ egyik legmagasabb épületét.
 
Fontos információ a Chicago City Pass jegyhez
 
A Chicago City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a Chicago City Passra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A beváltás a fenti nevezetességek közül bármelyiknél elintézhető. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk