Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Boston City Pass

 
Belépő Boston TOP 5 nevezetességéhez...
 
A Boston City Pass ingyenes belépést biztosít Boston 5 legismertebb nevezetességhez.
 
A Boston City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri, ingyenes meglátogatására jogosítja tulajdonosát. 9 egymást követő naptári napig érvényes.
  • New England Aquarium
  • Museum of Fine Arts
  • Skywalk Observatory at Prudential Center
  • Museum of Science
  • Harvard Museum of Natural History VAGY John F. Kennedy Library and Museum
 
New England Aquarium
 
Világszerte egyedülálló méretekkel rendelkező akvárium. Különböző fajtájú, méretű és színű tengeri állatoknak ad otthont. 1969-es megnyitása óta felnőttek és gyermekek tömegeit egyaránt elkápráztatja. A szabadtéren sirályok és fókák fogadják a látogatókat, a fedett részen a "Giant Ocean Tank" a fő látványosság.
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 09:00 - 17:00 óráig, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 09:00 - 18:00 óráig. Hálaadáskor és karácsonykor zárva.
 
Skywalk Observatory
 
A Prudential Center Skywalk Csillagvizsgálót látnia kell, ne hagyja ki! A Prudential épület legfelső szintje az egyetlen hely, ahonnan az egész városra panoráma nyílik. Az interaktív kiállítások izgalmas betekintést nyújtanak Boston híres történelmi helyszíneibe, megismerkedhet Boston művészeivel, sportolóival, a különböző eredményekkel és rendezvényekkel.
Nyitva tartás: naponta 10:00 - 22:00 óráig, karácsonykor zárva.
 
Museum of Fine Arts
 
Az USA 5 legnagyobb múzeumának egyike. Évi 1 millió látogatójával a világ egyik legfontosabb múzeuma.
Nyitva tartás: szombattól - keddig 10:00 - 16:45 óráig, szerdától - péntekig 10:00 - 21:45 óráig. Hálaadáskor, karácsonykor, a patrióták napján, a függetlenség napján és január 1-én zárva.
 
Museum of Science
Több mint 550 interaktív kiállítást, kísérleteket és naponta más és más előadásokat nyújt a Museum of Science. Egy teljes napot betöltő természettudományi program várja az idelátogatókat. A gyermekek játékosan kutathatnak, tanulhatnak, felfedezhetik a világegyetem csodáit.
Nyitva tartás: naponta 09:00 - 17:00 óráig, pénteken 09:00 - 21:00 óráig. Hálaadáskor és karácsonykor zárva.
 
John F. Kennedy Library and Museum*
 
Vessen vissza egy pillantást a 60-as évekre! 25 kiállítás, 3 színház és 20 videófilm mutatja be John és Jacqueline Kennedy életét és történetét.
Nyitva tartás: naponta 09:00 - 17:00 óráig. Hálaadáskor, karácsonykor és január 1-én zárva.
 
VAGY
 
Harvard Museum of Natural History*
 
Kerüljön szemtől szembe a világ legkülönbözőbb állataival! Az első ásványoktól, kövektől kezdve a több mint 3.000 üvegvirágot és üvegrovart tartalmazó "kertig", rengeteg érdekességgel találkozhat.
Nyitva tartás: naponta 09:00 - 17:00 óráig. Hálaadáskor, karácsonykor és január 1-én zárva.
 
*A Harvard Museum of Natural History vagy a John F. Kennedy Presidential Library and Museum közül az egyiket ki kell választani.
 
Fontos információ a Boston City Passhoz
 
A Boston City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, a Boston City Pass-ra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A részvételi jegyet a fent felsorolt nevezetességek bármelyikénél be lehet váltani. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk