Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Berlin Aquadom & Sealife belépőjegy

 

Belépő a SEALIFE víz alatti világába...

Merüljön el a varázslatos víz alatti világban és csodálja meg közvetlen közelről!

Közel 4.000 halfaj és más vízi élőlények – a kis kagylóktól a pettyes cápákig – laknak a berlini AquaDom és SEALIFE édes- és tengervizes akváriumaiban.
Minden út alatt egy előadást hallgathat meg az AquaDom-ról és az elbűvölő trópusi halak sokaságáról. Legyen szemtanúja a halrajok etetésének és tudjon meg minél több érdekességet a halakról és a rajok viselkedéséről. Nézze meg, ahogy a cápákat, a roncssügéreket etetik. Vegyen részt az izgalmas rája-etetésen a gyönyörű norvég partszakaszt jellemző sziklabarlang környezetben. De nem csak a látogatók figyelik meg, mi zajlik a vízben. Ugyanis a játékos ráják is szeretik megnézni, ki áll a medence szélénél.
Látogasson el a cápa- és rája nevelő medencékhez is!
A sárkányok nem csak a mítoszok és a fantázia világában élnek, hanem még ma is megtalálhatók a földünkön. A varázslatos „Seedrachen” (Phyllopteryx taeniolatus), amely a tengeri csikó fajhoz tartozik, valamint az elegáns és fürge hüllők is megtalálhatók az AquaDom & SEALIFE sárkánykastélyában.

Figyelem: a belépés 16 éves kor alatti gyermek részére egy felnőtt (18 éves kortól) kísérete mellett megengedett.

Nyitva tartás: naponta 10:00 – 19:00 (belépés 18:00 óráig)

Fontos információ a Berlin Sealife belépőjegyhez

Ez a belépőjegy a berlini Aquadom&Sealifeba egyszeri belépésre (prioritással) jogositja fel tulajdonosát, a jegy beváltása a helyszínen nem szükséges. A jegy nem egy bizonyos napon érvényes, hanem a jegy érvényességi idején belül bármikor felhasználható.

még töltünk