Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 +36-93-310-712 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Atlanta City Pass

 
Ingyenes belépés Atlanta 6 TOP nevezetességhez.
 
Az Atlanta City Pass ingyenes belépést biztosít Atlanta 6 legismertebb nevezetességhez.
 
Az Atlanta City Pass az alábbi nevezetességek egyszeri ingyenes meglátogatására jogosítja tulajdonosát. 9 egymást követő naptári napig érvényes.
  • Georgia Aquarium
  • World of Coca-Cola
  • Inside CNN Atlanta
  • Zoo Atlanta- Fernbank Museum of Natural History vagy Atlanta Botanical Garden
  • Atlanta History Center vagy High Museum of Art
 
Georgia Aquarium
A Georgia Aquarium 5 egyedülálló galériából áll, amelyek 500 elbűvölő tengerlakó faj otthonát alkotják. A 4D mozi az interaktív üléseivel kiváló szórakozást nyújt az idelátogatóknak.
Nyitva tartás: vasárnaptól csütörtökig 10:00 – 17:00
Péntek, szombat 10:00 – 18:00
 
World of Coca-Cola
Látogasson el a Coca Cola világába, ismerje meg a sikeres frissítő ital történetét és megtudhatja, miért fogyasztják világszerte a Coca Cola-t. A 400 üdítő közül, amelyeket a Coca Cola konszern az egész világon forgalomba hoz, több üdítő megkóstolására is alkalma nyílik.
Nyitva tartás: naponta 09:00-17:00 (júniusban, augusztusban 18:00 óráig tart nyitva); húsvétkor, hálaadáskor és karácsonykor zárva.
 
Inside CNN Atlanta Studio Tour
Az Inside CNN Atlanta Studio túra keretében bepillantást nyerhet a CNN hírközlőcsatorna kulisszái mögé. A csatorna székhelyén tartott körbevezetés során érdekességeket tudhat meg a különböző stúdiókban az adás működéséről.
Nyitva tartás: naponta 09:00 – 17:00, minden 10 percben egy új túra indul; húsvétkor, hálaadáskor és karácsonykor zárva.
 
Zoo Atlanta
Több mint 250 állatfaj - ezek közül sokat a kihalás veszélye fenyeget - él a 16 hektár nagy állatkertben. Az 1889-ben alapított Atlanta Zoo a legjobb állatkertek egyikének számít a világon.Az állatkert a város egyik fő attrakciója, a nyugat-alföldi gorillák legnagyobb gyűjteményével büszkélkedhet, olyan figyelemre méltó fajoknak ad otthont, mint Mei Lan-nak, a ritka és szuper-édes Pandafiúnak. 2007 óta újdonság az állatkertben a varacskos disznó és a szurikáta!
Nyitva tartás: naponta 09:30-17:30, a jegypénztár 16:30-ig van nyitva; hálaadáskor és karácsony 1. napján zárva tart az állatkert.
 
Fernbank Museum of Natural History
A sokoldalú Fernbank Museum a legnagyobb természetrajzi múzeum Délkelet-USA-ban. A különböző kiállítások mellett, mint pl.: a Walk through Time of Georgia, egy IMAX mozi is helyet kapott a Fernbank-komplexumban.
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10:00-17:00; vasárnap 12:00-17:00; hálaadáskor és karácsonykor zárva.
VAGY
Atlanta Botanical Garden
A botanikus kert 3 külön területből áll: tájkertészet, érintetlen erdő és egy téli kert. Turistautak vezetnek át a hatalmas, erdő borította területen, ami ugyanúgy a parkban található. A Fuqua üvegház bemutatja a trópusi és a mediterrán növényzetet, valamint a kihalástól fenyegetett növényfajtákat is.
Nyitva tartás: keddtől vasárnapig 09:00-19:00 (április-október között); 09:00-17:00 (november-március között). Hétfőnként zárva, kivéve Labor Day & Memorial Day. Hálaadáskor; hálaadáskor, karácsonykor és január 1-én zárva.
 
Atlanta History Center
A múzeum kiállításai számos díjat, kitűntetést nyertek már meg. Atlanta viharos fejlődését mutatja be, az első településtől a mai nemzetközi metropolisz kialakulásáig. Az amerikai polgárháború történetét különböző dokumentumok és tárgyi bizonyítékok sokasága teszik szemléletessé. Eltekintve a külön kiállításoktól, a Múzeum egyedülálló gyűjteményt tudhat magáénak, amelyek Atlanta történelméről, Georgia Államról és a good old South-ról tanúskodnak. Minden utazó számára egy érdekes és kihagyhatatlan programlehetőség, akik az úticéluk kulisszái mögé is szeretnének egy kis időre betekinteni.
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10:00-17:00; vasárnap 12:00-17:30.
VAGY
High Museum of Art
A High Museum of Art a leghíresebb képtárnak számít Délkelet-USA-ban. A CityPass magában foglal egy jegyet a Louvre Atlanta kiállításra is, amely a High Museum of Art és a párizsi Musée du Louvre közötti partnerkapcsolatnak köszönhetően a Louvre-gyűjtemény számos műalkotását Atlantában mutatja be.
Nyitva tartás: kedd, szerda, péntek és szombat 10:00-17:00; csütörtök 10:00-20:00; vasárnap 12:00-17:00; Jazz péntek – a hónap minden 3. péntekén 17:00-22:00 (kivéve decemberben); hétfőnként és péntekenként a múzeum zárva tart.
 
Fontos információ az Atlanta City Pass jegyhez
Az Atlanta City Pass vásárlásakor egy részvételi jegyet (vouchert) kap itthon kézhez, amelyet a helyszínen kell magára az eredeti kártyára, az Atlanta City Passra beváltania. Mivel a kártyát tartalmazó szolgáltatások az év folyamán könnyen változhatnak, csak így tudjuk Önnek a kártyához tartozó információs anyagot naprakészen biztosítani. A beváltás a fenti nevezetességek közül bármelyiknél elintézhető. Minden fontos információ megtalálható a részvételi jegyen.
még töltünk