Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fejléc

Kapcsolat

+36-30/5200-460 sponzortours@sponzortours.hu

Brand

Sponzor Tours logo

Az utazás az egyetlen, ahol minden kiadott fillér gazdagabbá tesz egy életen át.

Amszterdam The Dungeon belépőjegy

 

Élje át Amszterdam város évszázados történelmének borzalmait!

A lidércálmok világába kerül, ahol átélheti Amszterdam őseinek egykori félelmeit és rémületeit.Izgalmas showműsorok és lélegzetelállító attrakciók gondoskodnak a hátborzongató pillanatokról. Az alábbi attrakciók a vért is megfagyasztják az ereikben:

Council of Blood

A Council of Blood szemlélteti a középkori Amszterdam kínvallatásainak és büntetéseinek a hátborzongató módját és szokását.

Torture: The Bloody Inquisition

Az inkvizítorok mindig megtalálják a módját, hogy szóra bírjanak valakit, akár horoggal, vagy állkapocstörővel, vagy kasztrálással.

Labyrinth of the Lost

Aki belép a labirintusba, vállalja a kockázatot. Csatlakozzon egy éjjeli őrjárathoz és fedezze fel a 16. századi Amszterdam sötét utcáit.

The Great Plague

17. század – a lázadás és a pestis pusztított Amszterdamban. Az utcákon holttestek, hatalmas fertőzésveszély…

Információ az amszterdami The Dungeon belépőjegyhez

Ez a belépőjegy az amszterdami Dungeonba egyszeri belépésre (prioritással) jogositja fel tulajdonosát, a jegy beváltása a helyszínen nem szükséges. A jegy nem egy bizonyos napon érvényes, hanem a jegy érvényességi idején belül bármikor felhasználható.

még töltünk